Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendengroningen.nl


  Helderzienden uit Groningen geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendengroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Sharida je bent een fantastische begrijpende vrouw je hebt me altijd de moed gegeven om verder te gaan, je consults zijn duidelijk en eerlijk, aan de telefoon een fijne stem rustgevend, je zegt zoals het is je bent een topper doe zo verder. Ben blij dat ik jou hier gevonden heb.




Ervaring van claes marleen met helderziende Sharida   Ervaring van claes marleen met helderziende Sharida   Ervaring van claes marleen geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Asteria
  Ervaring met helderziende Asteria
  je hebt gelijk gekregen in verband met een familiale kwestie, ik had er mijn twijfels over bedankt.




Ervaring van anoniem met helderziende Asteria   Ervaring van anoniem met helderziende Asteria   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Ik bel je al een tijdje en kan goed met je kletsen omdat we straatmeiden zijn en jij me begrijpt. De dingen die jij zag i.v.m een bepaald drama en en werk dat ik stress van een vrouw zou hebben en daarna iets anders zou gaan doen is allemaal uitgekomen.
Samen met Odette ben jij de beste voor mij maar je bent steeds lastiger bereikbaar.
Als ik zeg die ene van dat drama op straat met jou aan de lijn dan weet je wel wie ik ben.

Dank je voor onze gesprekken
Liefs
S.




Ervaring van S met helderziende Tabitha   Ervaring van S met helderziende Tabitha   Ervaring van S geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  M'n gevoel gevolgd, jou uitgepikt en m'n gevoel zat juist.
Zeer blij jou gesproken te hebben.
Jou omschrijven in een paar woorden
Sereen - oprecht - eerlijk
Dank voor het gesprek van deze voormiddag.




Ervaring van ah met helderziende Vitta   Ervaring van ah met helderziende Vitta   Ervaring van ah geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoe
  Ervaring met helderziende Zoe
  Zoe ik had veel twijfels in verband met jou voorspelling en vooral de tijd, maar je hebt gelijk gekregen. In mei gaat er iets ondertekend worden, de rest zal afwachten zijn, maar we zijn hoopvol.




Ervaring van anoniem met helderziende Zoe   Ervaring van anoniem met helderziende Zoe   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Lieve Sabine, jou gister even op de valreep nog gesproken. Je hebt mooie voorspellingen gedaan en aangegeven dat het contact weer terugkomt en dat de relatie weer hersteld wordt. Ik hoop dat alles zo mag gaan lopen. Je bent een ontzettend fijne vrouw om mee te praten. Raad iedereen aan om is een keer te bellen. Groetjes, S.




Ervaring van S. met helderziende Sabine   Ervaring van S. met helderziende Sabine   Ervaring van S. geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Wat een mooi gesprek wat het gisterenavond. Ik stond versteld, wat je allemaal kon voelen met alleen een naam door te geven. Hoe gedetailleerd je ze kon beschrijven wow wow wat ben je daar goed in zeg. Het is afwachten ik zal je zeker bellen als het uitkomt wat je allemaal zei ik laat het op me afkomen. Heb er volle vertrouwen in.




Ervaring van B. met helderziende SherlockOryn   Ervaring van B. met helderziende SherlockOryn   Ervaring van B. geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Han
  Ervaring met helderziende Han
  Medium Han wat ben jij goed zeg. Ik heb jou zoveel keren gesproken en alles klopt als een bus. Mijn zegen aan jou. Je bent geweldig. Alles wat jij zegt en voelt klopt helemaal. Ik heb er geen woorden voor. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Gr. O
.




Ervaring van Anoniem met helderziende Han   Ervaring van Anoniem met helderziende Han   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Hallo John. Bedankt voor je voorspellingen je bent een superman. Alles wat je zei is uitgekomen. Ik verbaasd mij hoe goed je kan invoelen. Ben heel erg blij wat je had voorspeld. Mijn wensen zijn uitgekomen. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Gr.




Ervaring van A met helderziende John   Ervaring van A met helderziende John   Ervaring van A geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Voor mij ben en blijf je geweldig, je weet echt alles, ook nog van vroeger, geweldig
Krijg altijd rust van jou. Vertrouw je compleet

Fijn weekend

Your fan.




Ervaring van Your biggest fan met helderziende Romyna   Ervaring van Your biggest fan met helderziende Romyna   Ervaring van Your biggest fan geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Kort maar krachtig, ben benieuwd of je voorspelling van het contact met een bepaald persoon uitkomt. Als het zo is, laat ik het je zeker weten. Dankje.




Ervaring van anoniem met helderziende Angele   Ervaring van anoniem met helderziende Angele   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Hoi sharida
Was weer en leuk gesprek vermoedelijk zal het ene wel vlug gebeuren eerste contact.
De vorige keer heeft juist op de kop 1 uur geduurd voor het uitkwam straffe dame ben je en je ziet het zeer scherp
Bel je nog zeker terug
Energieke dame uit het buitenland.




Ervaring van Energieke dame uit buitenland met helderziende Sharida   Ervaring van Energieke dame uit buitenland met helderziende Sharida   Ervaring van Energieke dame uit buitenland geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Je bent een hele lieve vrouw bedankt voor de steun die je me geeft liefs Monique .




Ervaring van Monique met helderziende Ysis   Ervaring van Monique met helderziende Ysis   Ervaring van Monique geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende An
  Ervaring met helderziende An
  lieve Ann, wat een fijn gesprek , wat een lieve dame, wat een topper, zeker 10 sterren waard, ik kan ze zeer zeker aanbevelen, een echte waarde hier op de lijn, liefs Carine.




Ervaring van carine met helderziende An   Ervaring van carine met helderziende An   Ervaring van carine geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lucky
  Ervaring met helderziende Lucky
  Lieve, lieve Lucky, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Een woord heb ik voor jou wauw'. Jij bent zo correct, lief en hoopgevend . ONGELOFELIJK.
Ik ga je heel zeker nog contacteren, want dit was voor mij een TOP consult. Duizend maal dank. x x x.




Ervaring van anoniem met helderziende Lucky   Ervaring van anoniem met helderziende Lucky   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Bedankt Vitta voor je positieve energie tijdens ons gesprek. Je hebt me wijze woorden aangereikt om aan mezelf te gaan werken, zodat ik meer in mijn eigen kracht ga staan. Dit had ik blijkbaar nodig. Thanks .




Ervaring van Dankbaar met helderziende Vitta   Ervaring van Dankbaar met helderziende Vitta   Ervaring van Dankbaar geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Ik heb een geweldig gesprek met u gehad. Alles klopte wat u zei over hem en over mij. Voor het eerst heeft iemand mij verteld wat er bij mij speelt. En voor het eerst dat ik zijn karma ben. Helaas werd de verbinding verbroken. Bel u zeker weer terug. Goede raad gehad. U krijgt een dikke tien.




Ervaring van Jen met helderziende Soraya   Ervaring van Jen met helderziende Soraya   Ervaring van Jen geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mierke
  Ervaring met helderziende Mierke
  Zeer fijn, accuraat. Dankjewel.




Ervaring van Kindercoach in spé met helderziende Mierke   Ervaring van Kindercoach in spé met helderziende Mierke   Ervaring van Kindercoach in spé geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  Mathilde geeft echt aan wat ze doorkrijgt, ze is heel integer en too the point.




Ervaring van Hilde met helderziende MathildaNili   Ervaring van Hilde met helderziende MathildaNili   Ervaring van Hilde geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Heel erg bedankt voor de goeie telefoon gesprek de verbinding werd verbroken en zal wachten wanneer het uit gaat komen je bent een super lieve vrouw heel erg bedankt waar iedereen haar aan bedankt .




Ervaring van Patricia met helderziende Monique   Ervaring van Patricia met helderziende Monique   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Hoi,
Ik stond versteld van wat je me allemaal kon vertellen. Je zat er bonk op zonder dat ik je ook maar iets van info had gegeven. Ik hoop dat de toekomstvoorspelling ook mag uitkomen. Ik bel je zeker nog terug. Echte aanrader.




Ervaring van Fanny met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Fanny met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Fanny geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende May Kensley
  Ervaring met helderziende May Kensley
  Dank je wel May Kensley, dit is leuk om iemand te bellen die goed kan invoelen, de beschrijving van de personen klopte volledig je raad ga ik zeker opvolgen, ik wens je heel veel succes toe warme knuffel .




Ervaring van Ch <3 met helderziende May Kensley   Ervaring van Ch <3 met helderziende May Kensley   Ervaring van Ch <3 geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Bedankt je hebt dingen gezegd wat klopt en hoe ik het beste aan kan pakken en goeie tips heel erg bedankt .




Ervaring van Patricia met helderziende Beau   Ervaring van Patricia met helderziende Beau   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Dirk, via deze weg hou ik je op de hoogte van de toestand. Het gaat idd beter. Kon het niet geloven wat je me toen vertelde, maar je had overschot van gelijk. Dit had ik niet verwacht. Enfin, ik ben wel blij dat ik meer ademruimte heb. Dank voor de hulp.




Ervaring van Godelieve met helderziende Dirk   Ervaring van Godelieve met helderziende Dirk   Ervaring van Godelieve geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki, je bent geweldig, heel behulpzaam en
goeie uitleg en zeer nauwkeurig in je voorspellingen. Ga zo door, ook veel gelachen met je. Ook bedankt voor je bevestigingen, dikke knuffel van me. You made my day. Voor mij ben je een topper.




Ervaring van Grote fan met helderziende Kiki   Ervaring van Grote fan met helderziende Kiki   Ervaring van Grote fan geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, dank je wel voor het mooie gesprek gisteren avond. Ik hou je op de hoogte. Lieve groet spiegeltje.




Ervaring van marion met helderziende Desteny   Ervaring van marion met helderziende Desteny   Ervaring van marion geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olivia
  Ervaring met helderziende Olivia
  Olivia jij bent een topper, hele goeie tool en beschrijving gegeven. Heb je vandaag ook niet voor niets 2 keer gesproken vind jou geweldig. Ben echt blij met jou.




Ervaring van Mr met helderziende Olivia   Ervaring van Mr met helderziende Olivia   Ervaring van Mr geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Op het pad van je leven kom je soms een speciaal persoon tegen. Een persoon waar je voortdurend aan denkt omdat die persoon jou altijd haar/zijn liefde schenkt. Die altijd voor je klaar staat zelfs als het iets minder met je gaat met de hulp van die persoon kun je alles weer aan. Als je valt help zij/hij je weer met opstaan, ze drogen je tranen van verdriet en geven je dan net dat ene zetje. Zodat ook jij weer van het leven geniet, die persoon slaat ook vaak een arm om je heen
en verteld je alles komt goed. Maar heb geduld het gaat niet meteen
blijf geloven in jouw dromen. Want geluk en liefde zal ook weer in jouw leven komen. Ik kwam tegen op mijn levenspad zon persoon
bedankt voor je steun en liefde. Het heeft veranderd in positieve zin.




Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Sissi is een integer en lief medium die tegelijkertijd heel goed weet waarover ze praat.
Bij een eventuele onduidelijkheid laat ze niet los en zal ze, kost wat kost, zodanig onderzoeken totdat er duidelijkheid is.
Ik heb veel aan Sissi te danken mbt inzichten verkrijgen en lijntjes uitzetten.
Ik raad Sissi zeker aan als je duidelijkheid wil mbt een bepaalde situatie of een bepaald probleem.

.




Ervaring van Jeanine met helderziende Sissi   Ervaring van Jeanine met helderziende Sissi   Ervaring van Jeanine geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Coby
  Ervaring met helderziende Coby
  lieve lieve Coby, heb daar straks zo een leuk open gesprek met je gehad, stond versteld van wat je me allemaal wist te vertellen, je bent echt top, en voor mij zeker 11 sterren waard, een echte aanrader op de lijn, liefs Carine.




Ervaring van carine met helderziende Coby   Ervaring van carine met helderziende Coby   Ervaring van carine geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rashieda
  Ervaring met helderziende Rashieda
  Liefste Rashieda,
Een geschenk Gods ben jij. Het contact met mijn dierbare overledenen en mijn dochtertje die toch nog bij mij is en mij troost. Ik ben sprakeloos. Echt waar. Je zag ook mijn dochtertje nu als een jonge vrouw. Een grote dank liefste Rashieda. Iris .




Ervaring van Iris met helderziende Rashieda   Ervaring van Iris met helderziende Rashieda   Ervaring van Iris geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Ik vind het een heel rustige persoon die me zei dat ik me terug moest herpakken en was duidelijk en wist waarover hij sprak. Blij dat ik gebeld had.




Ervaring van Sarah met helderziende Yoshua   Ervaring van Sarah met helderziende Yoshua   Ervaring van Sarah geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique, altijd lief en positief.
Inzichten en voorspellingen die altijd uitkomen.
Bedankt voor alles lieverd, spreek je weer gauw.
xxx.




Ervaring van R met helderziende Monique   Ervaring van R met helderziende Monique   Ervaring van R geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Thaiis ik heb mijn antwoorden gekregen ongelooflijk de lijn viel uit jammer ik bel jou zeker terug jij hebt mij echt geholpen groetjes xxx Anouck.




Ervaring van Anouck met helderziende Thaiis   Ervaring van Anouck met helderziende Thaiis   Ervaring van Anouck geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Ha Yuorah, je hebt mij weer echt voor zover dat kan gerustgesteld jij weet wel wat ik bedoel.Wij gaan dit traject samen door en jij bent iedere x degenen die zegt..Dit komt goed. En hou mij daar ook echt aan vast dat weet je ik heb het volle vertrouwen in jou.Dikke knuffel Anja xx
.




Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendengroningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendengroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendengroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendengroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden