Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendengroningen.nl


  Helderzienden uit Groningen geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Carola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendengroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola, mijn credits waren op, maar ik heb een heel fijn gesprek met je mogen hebben. Je zie dingen die je niet kon weten echt WHAUWWW. Ik wacht rustig af wat ons gesprek zal brengen. Super dat je collega mij doorverwees. Ik zal je contacten als er positief bericht is. Je bent een prettig medium om mee te praten. Dank je wel voor je tijd.




Ervaring van l met helderziende Carola   Ervaring van l met helderziende Carola   Ervaring van l geplaatst op 18 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Hoi Carola. Alsof de duivel ermee speelt, want weer waren de credits op en weer kon ik niet netjes afsluiten. haha

Ik laat het even tot mij door werken en bel je binnenkort als ik meer tijd heb jou weer opnieuw op. Het is niet allemaal veel bijzonders, maar ik wil nu zelf ook wel eens dingen weten. Niet tussen haar en mij in die zin, maar gewoon even het normaal algemeen beeld. Dit gezien de stukken welke de afgelopen jaren hebben afgespeeld. Telkens valt de verbinding hier dan weg.

Ik spreek je snel. Groetjes Maarten.




Ervaring van Maarten met helderziende Carola   Ervaring van Maarten met helderziende Carola   Ervaring van Maarten geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is gewoon geweldig. Ik begrijp waarom haar telefoon roodgloeiend staat. Al jaren bel ik haar en zelfs al is mijn stormachtige periode voorbij, ik kan het niet laten om haar te bellen.
Ze ziet en voelt alle dingen aan en kent je door en door. Toppertje.




Ervaring van MADAM met helderziende Carola   Ervaring van MADAM met helderziende Carola   Ervaring van MADAM geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Dankjewel Carola, de tijd was om en kon je niet meer bedanken.
Dus hierbij dank nogmaals voor je inzichten.
Liefs
.




Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is in 1 woord Goed. Bedankt voor de eerlijke en goede gesprekken waar veel van uitkomt.




Ervaring van mo met helderziende Carola   Ervaring van mo met helderziende Carola   Ervaring van mo geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Dankjewel Carola,
Steeds sta ik er van te kijken hoe jij het allemaal weet.
Tot snel weer.
Liefs.




Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola, ik heb u de laatste maanden regelmatig gesproken en geen vraag is te veel, ook al moet u het herhalen. Ik heb wel veel inzicht gekregen, omdat u goed kunt invoelen in mensen en situaties. U blijft bij wat u zegt. Ik vertrouw er dan ook op dat het klopt en dat het goed komt met een persoon.




Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola. Dankjewel voor vandaag XX Minuten waren op. en je hebt gelijk over twee huizen. Er is inderdaad maar 1 hahah. Tot snel weer XXX.




Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola, heel erg bedankt ik bel je zo vaak dat je mijn stem gewoon herkent haha. Super blij met jou en met jouw inzichten. Je lijn is niet voor niks altijd bezet. Echt een aanwinst voor deze lijn maar ook een super lieve vrouw. XXX.




Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 16 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola, ik heb je vandaag wel een aantal keren gesproken. Je blijft geduldig en je hebt me gerust gesteld. Ik heb zeker duidelijke inzichten gekregen door onze gesprekken. Je bent super goed en de enige op de lijn die de realiteit goed kan weergeven.
Dankjewel lieve Carola. Tot Bellens weer.
Liefs en dikke knuffel M.




Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Vandaag voor de eerste keer met Carola gebeld, en idd wat weet ze veel en wat is ze lief. Heel prettig persoon om mee te praten. Laat je weten of je voorspelling ivm liefde uitkomt. De vraagster van 2020.




Ervaring van A met helderziende Carola   Ervaring van A met helderziende Carola   Ervaring van A geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Ontzettend leuk gesprek met Carola gehad. Ik vroeg om een open consult en eigenlijk was het heel positief. Carola, ik vind je een heel leuke vrouw, down to Earth en to the point. Heel erg bedankt en misschien tot bellens, je bent een topper.




Ervaring van Jolanda met helderziende Carola   Ervaring van Jolanda met helderziende Carola   Ervaring van Jolanda geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola je bent een schat van een vrouw. Krachtig medium, voelt goed in bij mensen en situatie's. Heb je de laatste vaak gebeld, altijd vriendelijk en geduldig. Raak met je voorspellingen, dan moet het haast zijn dat ik voor die krachtige man ga, ipv A ik hou je op de hoogte, je bent nog niet van me af.




Ervaring van Selma met helderziende Carola   Ervaring van Selma met helderziende Carola   Ervaring van Selma geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Super leuke dame, maar haar lijn stond steeds op rood bezet, nu weet ik waarom, want ze is echt een toppertje .




Ervaring van A. met helderziende Carola   Ervaring van A. met helderziende Carola   Ervaring van A. geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Topmedium altijd klaar met raad en daad. Al bel je deze dame 1000 keer steeds blijft ze vriendelijk.en vrolijk. Ze kan heel goed invoelen en verteld je daadwerkelijk wat er gaande is. 1000x dank hiervoor.




Ervaring van H met helderziende Carola   Ervaring van H met helderziende Carola   Ervaring van H geplaatst op 8 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is ongelooflijk zuiver en is mijn favoriet. Ook een hele lieve dame om er mee te praten :) Bedankt. Xx je vaste beller.




Ervaring van K met helderziende Carola   Ervaring van K met helderziende Carola   Ervaring van K geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is voor mij de beste. Ze praat me niet naar de mond, met wie ik heerlijk eerlijke gesprekken kan hebben en die er het meest op zit. Dank je lieve Carola. Het is altijd weer fijn met jou te praten en je geeft me telkens weer moed.Ik hoop dat je gelijk krijgt. Liefs.




Ervaring van Hannah met helderziende Carola   Ervaring van Hannah met helderziende Carola   Ervaring van Hannah geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Beste Carola. Ik was nogal skeptisch om te bellen maar ik vertrouwde op mijn intuitie. En wat ben ik dankbaar dat ik u heb gesproken zeg. Wat u vertelde kloptte onmiddelijk. Ik stond er niet bij stil maar ik wist nog wel het 1 en ander. Heel triest allemaal. Maar mede door uw fijne reading kan ik zeker aanpakken maar ook in mijn kracht blijven staan. Super veel dank lieve carola. Ik raad u ook echt aan. Dank nogmaals.




Ervaring van San met helderziende Carola   Ervaring van San met helderziende Carola   Ervaring van San geplaatst op 3 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  De manier waarop jij dingen kan zien en de details ervan zijn ongelofelijk. De correcte situatie en de nodige tools oplossingsgericht aangeven daar ben je veruit de beste in, dank je wel Carola.




Ervaring van ongeduldje met helderziende Carola   Ervaring van ongeduldje met helderziende Carola   Ervaring van ongeduldje geplaatst op 2 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is een ontzettend fijn medium. Ze komt met rake inzichten, is altijd vriendelijk en weet me iedere keer weer gerust te stellen. Dank je wel, Carola. Liefs van een vaste klant.




Ervaring van Dar met helderziende Carola   Ervaring van Dar met helderziende Carola   Ervaring van Dar geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Zo blij van je terug te kunnen horen. Bedankt keer op keer voor de leuke gesprekken. Zou het niet meer kunnen missen. Je bent de beste en verdient alle sterren. xx.




Ervaring van Madam met helderziende Carola   Ervaring van Madam met helderziende Carola   Ervaring van Madam geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Deze vrouw is top .
Bij haar eerste zin was ik gewoon sprakeloos. Spot on.




Ervaring van R. met helderziende Carola   Ervaring van R. met helderziende Carola   Ervaring van R. geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola, heb je de laatste tijd wel vaak gebeld maar nooit echt kunnen bedanken voor de tijd was afgelopen. Dank je wel dat je er altijd op zo een eerlijke correcte manier bent voor me. Je bent top in wat je doet met je invoelen. Maar los daarvan ook een topmadam op alle vlakken. Het lijkt me soms heel uitzichtloos, maar ik weet dat ik er wel doorkom dankzij jou eerlijke hulp en je voelsprieten en hart van goud.
Dank je wel voor alles.




Ervaring van E met helderziende Carola   Ervaring van E met helderziende Carola   Ervaring van E geplaatst op 25 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Gewoon echt een super mens en medium . zeker een aanrader .




Ervaring van J met helderziende Carola   Ervaring van J met helderziende Carola   Ervaring van J geplaatst op 3 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola, dank je. Je bent goed en altijd gefocust. Heel fijn en krijg ik altijd antwoord. Wees trots op je werk.




Ervaring van Mo met helderziende Carola   Ervaring van Mo met helderziende Carola   Ervaring van Mo geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Zij voelt perfect aan. Zij is een topmedium. een topper . Merci .




Ervaring van Nikkie met helderziende Carola   Ervaring van Nikkie met helderziende Carola   Ervaring van Nikkie geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Hele lieve vrouw, komt ook altijd met rake inzichten en weet goed om te gaan met haar bellers. Is eerlijk maar lief. Hoop dat je voorspellingen uit mogen komen Carola. Heb je nu paar keer gesproken en je bent een zuivere collega. Ik laat het je weten als ik meer weet.




Ervaring van S met helderziende Carola   Ervaring van S met helderziende Carola   Ervaring van S geplaatst op 23 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Top helderziende op deze lijn.
Heb carola meerdere keren gesproken en ze is echt super goed.


Groetjes,
Omata.




Ervaring van Omata met helderziende Carola   Ervaring van Omata met helderziende Carola   Ervaring van Omata geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola kan heel snel en goed invoelen. "wat een prachtige medium met mooie gaves*<3 .




Ervaring van S met helderziende Carola   Ervaring van S met helderziende Carola   Ervaring van S geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Beste Carola,

Dank voor de adviezen en het super mooie consult. Ik kijk uit naar nummer 2 en al het moois dat daaruit mag voortkomen. Ik zal u bellen wanneer uw voorspelling een feit is.

Liefs Guanita.




Ervaring van Guanita met helderziende Carola   Ervaring van Guanita met helderziende Carola   Ervaring van Guanita geplaatst op 1 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve lieve Carola, ik vind je echt het beste online medium. Ik heb zoveel aan jouw consults. Dank je. Liefs, Zeliha.




Ervaring van Zeliha met helderziende Carola   Ervaring van Zeliha met helderziende Carola   Ervaring van Zeliha geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Wow, wat mooi hoe ze dingen kon benoemen. <3 .




Ervaring van S.D. met helderziende Carola   Ervaring van S.D. met helderziende Carola   Ervaring van S.D. geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Woww, nooit deze dame eerder gebeld, wel vaker op de lijn gezien, echt top. ze kon veel zie en wat een prettige persoon is ze om mee te praten.




Ervaring van S met helderziende Carola   Ervaring van S met helderziende Carola   Ervaring van S geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola, zoals je hebt aangegeven is het gelopen. Ik ben er blij mee. We gaan samen verder en dit keer vol vertrouwen.




Ervaring van Ano met helderziende Carola   Ervaring van Ano met helderziende Carola   Ervaring van Ano geplaatst op 15 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola, je hebt het goed wat betreft de sollicitatie. Ook mijn zoon voel je goed aan. Topper ben je.




Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendengroningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendengroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendengroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendengroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden